huurnu

Zo werkt het

Er zijn 258 appartementen te huur in The Terraced Tower, elk met een unieke kijk op dingen. Gelukkig is kiezen heel makkelijk met de Woningzoeker. Bekijk de appartementen in een lijstweergave of via de kavelkaart, en kies jouw perfecte uitvalsbasis. Wat gaat het worden: uitzicht op de rivier of de stad?

Terraced Tower interior
Kavelkaart

Bekijk de kavelkaart

De kavelkaart bestaat uit een zijaanzicht van The Terraced Tower. Hier kun je klikken op een verdieping naar keuze. Er komt dan een plattegrond te voorschijn van de verdieping, waarop de appartementen zichtbaar zijn. Door te klikken op een appartement kun je de woningdetails bekijken of hem direct toevoegen als favoriet. Je kunt maximaal 10 favorieten opgeven.

Lijstweergave

Kies van de lijst

Kies jij liever van de lijst? Scroll omlaag op de pagina waar je onder het aanzicht van The Terraced Tower de ‘lijstweergave’ ziet. Bovenaan de pagina vind je verschillende filters. Filter op huurprijs, woonoppervlakte, aantal kamers en beschikbaarheid. Je ziet dan alleen de woningen die passen bij jouw wensen.

Jouw inschrijving voltooien

Heb jij al je favorieten gevonden? Ga dan naar inschrijven. Als je het inschrijfformulier hebt ingevuld en hebt verzonden, ontvang je een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken voor jouw persoonlijke online dossier. Hierin upload jij vervolgens de documenten om de inschrijving te voltooien. Lees in onze Handleiding welke documenten je moet uploaden. Alleen volledige inschrijvingen, waarbij de drie stappen zijn gevolgd, behandelen we.

Inschrijfformulier
Boat in the Backyard

Het inschrijven bestaat uit 2 onderdelen:

1. De voorinschrijving: -

Hierin geef je je woningvoorkeuren op, vul je het formulier in en upload je een bewijs van inkomen (UWV of inkomensverklaring van de Belastingdienst).

The sky as your wallpaper
2. Definitieve inschrijving: -

Op basis van deze gegevens en jouw voorkeuren wordt de voorlopige toewijzing gedaan. Als je een voorlopige toewijzing ontvangt, kun je deze accepteren met een huurreservering van € 75,- die na contracttekenen voor oplevering wordt geretourneerd*.

Vervolgens ontvang je van ons een mail met toegang tot een beveiligde online omgeving waar je de inschrijving afrondt. Je hoeft bij de voorinschrijving dus maar beperkt documenten te verstrekken. Als je zeker weet dat de woning voor je is gereserveerd, gaan we naar de definitieve inschrijving en controles voor het opstellen van het huurcontract.

*De huurreservering wordt geretourneerd na contractondertekening en voor de sleuteloverdracht.

VERHUURD

Alle appartementen zijn verhuurd.