frontview

Alles volgens plan

Het valt moeilijk te missen, The Terraced Tower schiet uit de grond! Stukje bij beetje wordt de unieke vorm van het gebouw zichtbaar: modern, luxueus en licht. Het hoogste punt wordt naar verwachting oktober 2020 bereikt. Inschrijving voor de huurappartementen zal eind 2020 van start gaan. Ben jij een van de gelukkigen die een plek heeft weten te bemachtigen? Dan begint jouw Front Row Living in de lente van 2021!

Front Row Living

2018

START BOUW THE TERRACED TOWER

2019

2020

OPLEVERING THE TERRACED TOWER

2021

The Terraced Tower view Highlevel

Over de huurappartementen

Er zijn verschillende typen appartementen te huur in The Terraced Tower, elk met een unieke kijk op dingen. Variërend van 55 m2 tot 136 m2. In totaal zijn er 258 appartementen en 122 parkeerplaatsen te huur. De huurappartementen zijn gesitueerd op de 1ste tot 22ste verdieping. En, ook belangrijk, het uitzicht is al vanaf de eerste verdieping niets minder dan fenomenaal.
 

DUURZAAM LEVEN

Vanzelfsprekend voldoet The Terraced Tower aan de laatste duurzame standaard. Zo zijn alle appartementen gasloos en energiezuinig. Zonnepanelen op het dak genereren de energie voor alle gedeelde ruimtes. Je kunt zelfs groener reizen door gebruik te maken van de gedeelde auto’s.
 

LUXE LEVEN IN HET HART VAN DE STAD

Duik vol in het bruisende stadsleven of trek je terug en ontspan: The Terraced Tower biedt je het beste van twee werelden. Het moderne design, gebruik van natuurlijke materialen en het weidse uitzicht maken van elk appartement een oase van rust, licht en lucht. Leef je uit in de volledig uitgerust keuken met combi-oven, inductie-kookplaat, koelkast, diepvries en vaatwasser. Zowel de keuken als de badkamer hebben een luxe, moderne uitstraling en bieden je alles wat je je maar kan wensen. Perfect om weer even tot jezelf te komen.

ONTVANG ALS EERSTE HET LAATSTE NIEUWS

nieuwsbrief - Kun je niet wachten om front row te wonen in The Terraced Tower? Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Something went wrong submitting your form

We've succesfully received your info!