The Terraced Tower

“Op een zomerse dag stapt u vanuit uw appartement zo in uw eigen tuin op hoogte, met een weids uitzicht over stad en rivier.”John Bosch, OZ Architect

The Terraced Tower biedt 82 koopappartementen en 258 huurappartementen. De verhuur start in een later stadium. Bij de entree voelt u al dat dit gebouw anders is. Vanaf de Boompjes is er een doorkijk naar de charmante jachthaven aan de Hertekade. Op de begane grond bevinden zich straks voorzieningen die het leven zoveel aangenamer maken. Het zicht naar boven levert een mooi samenspel van terrassen op, waar elke bewoner zijn eigen invulling aan de buitenruimtes geeft.

Parkeren is met 212 eigen plekken geregeld onder het gebouw, waardoor de auto’s uit het straatbeeld verdwijnen. Bomen en groen maken het plezierig om buiten te zijn. Het is straks moeilijk voor te stellen dat dit ooit een kantoorlocatie was waar de kwaliteiten van de plek zo waren verstopt. Wanneer de liftdeuren zich sluiten laat u de reuring van de stad achter. Elk van de appartementen biedt een bijzonder uitzicht. Op de terrassen is ruimte voor een plek in de zon of de schaduw en kunt u de dag van u af laten glijden.

Play video
Parkeren

Uw auto kunt u kwijt op een van de 212 eigen parkeerplaatsen die The Terraced Tower ondergronds rijk is. De buitenruimte wint aan kwaliteit doordat de auto’s veilig in de garage zijn gestald, en u hoeft nooit naar een lege plek te zoeken.

De Entree

Vanuit de ruime entree stapt u de lift in en laat u de reuring van de stad achter.

Faciliteiten

De kunst van het leven ligt binnen handbereik van The Terraced Tower. In het hart van Rotterdam zijn cultuur, culinair en shopping altijd voorhanden.

De Plint

Geen zin om te koken? De begane grond wordt een levendige plek met ruimte voor bijvoorbeeld een restaurant aan de Maas.

De Jachthaven

Bewoners van The Terraced Tower hebben de mogelijkheid om een ligplaats te huren in Red Apple Marina.

Comfort

U mag rekenen op uitstekende (geluids)isolatie, materialisatie en moderne installaties zoals vloerverwarming. The Terraced Tower voldoet aan de moderne eisen van nu.

De planning

2017 Q3
Start verkoop koopappartementen
Start sloopwerkzaamheden

2018 Q1
Start bouw
The Terraced Tower

2020 Q2
Oplevering

Eind dit jaar in verkoop. Uitnodiging ontvangen voor de start verkoop?

Neem contact op

Vanaf de 20e tot en met de 32e etage kunt u eigenaar worden van een van de 82 koopappartementen. Van circa 70 m2 tot circa 200 m2 is er aanbod. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, het rijke Rotterdamse hart is altijd om de hoek.